50 évesek lettünk!

Az idei év (2023) különleges ünnepélyességgel telt óvodánkban, hiszen ünnepeltük fennállásunk 50. évfordulóját, melyet számos emlékezetes eseménnyel és programmal tettünk feledhetetlenné.


Az óvoda 50. évfordulójának alkalmából büszkén mutatjuk be ezt a régi fényképet, mely az óvoda kezdeti időszakából származik.


Az ünnepi hét

Az ünnepi héten színes és változatos programokkal készültünk, hogy méltó módon megünnepeljük az óvoda fennállásának e jelentős évfordulóját. A hétfői napot egy különleges látogatással indítottuk, amikor is gyermekeinkkel együtt ellátogattunk az Agora Savaria Filmszínházba, ahol a „Krokodili” című zenés animációs filmet tekinthettük meg.

Kedden a közösség erejét éreztük, amikor közösen vettünk részt egy faültetésen, az óvodapedagógusok pedig egy vidám meseelőadással készültek a gyerekek számára az udvaron. A délutáni órákban pedig egy zenés ébresztővel kedveskedtünk a gyermekeknek, hogy energikusan folytathassák a napot.

Szerdán a természet ünnepét ültük, ahol különböző állomásokon és játékos feladatokon keresztül ismerkedhettek meg a gyerekek a környezetvédelem fontosságával és a természet szépségeivel. A jókedvből ezen a napon sem volt hiány!

Csütörtökön méltósággal és büszkeséggel ünnepeltük a jubileumi évfordulót. Az óvodások készültek egy színpadi műsorral, amely tükrözte pedagógiai programunkat. Számos népi mondóka, körjáték és dal szólalt meg az óvodai udvaron, és büszkén léptek fel az óvodánk Ripityom nevű néptánccsoportjának tagjai is.

A hetet végül egy felemelő és inspiráló zenei élménnyel zártuk, amikor ellátogattunk a ZeneManó koncertre, ahol a gyerekek teljes szívvel és lélekkel élvezhették a zene örömét és varázsát.

Az alábbi képek segítségével megtekinthetik az emlékezetes pillanatokat és programokat, melyekkel ünnepeltük óvodánk fennállásának 50. évfordulóját. Köszönjük minden résztvevőnek és támogatónak a hozzájárulást és az együtt ünneplést!