Juniális

A mai nap alkalmával óvodásainkkal és családjaikkal megünnepeltük a nevelési év végét. A műsorokból nem volt hiány: felléptek nagycsoportos gyermekeink, bemutatkoztak óvodánk társastáncosai, illetve néptáncosaink is szerepeltek. Egy zenés torna bemutatót is láthattak a jelenlévők, de egy fantasztikus break táncot is megcsodálhattak a nézők. Ellátogattak hozzánk a tűzoltók is, akik egy hatalmas tűzoltóautóval érkeztek, bemutatták rajta a legfontosabb eszközeiket és izgalmas munkájukról meséltek.

Ezen kívül számos program várta a jelenlévőket: állomásokon különböző ügyességi feladatokat hajthattak végre a gyerekek, nagy sikerű volt idén is a csillámtetkó és a lufihajtogatás is, aki pedig mindeközben megéhezett, várta a zsíros kenyér, a palacsinta és az üdítő is.

Köszönjük a szülőknek a zsákbamacska és tombola felajánlásokat, hiszen csodás játékok, ajándékok leltek gazdára. Nem utolsó sorban köszönjük dolgozóinknak is munkájukat és mindazoknak, akik valamilyen formában hozzájárultak a nap sikerességéhez.